V707

5 Habitacions 3 Banys 4 Places aparcament 398 m2

Torre de 328m2 amb jardí de 350m2.


 

Rebre alertes de canvi per aquest immoble

He llegit l’avís legal y accepto l’enviament de les alertes a les quals m’he subscrit

Torre a 4 vents de 398m2  a Vilassar de Dalt.

 

Planta baixa:

Despatx, bany complert amb plat de dutxa. Àmplia cuina amb barra americana, forn, cremadors de gas i espai Office. Equipat amb un sistema d’aspiració centralitzat arran de terra. Ampli i lluminós menjador de 60m2 amb sortida al jardí.

Al primer nivell:

4 habitacions + 1 despatx. (2 habitacions individuals amb armaris encastats, una habitació doble amb bany complert -banyera d’hidromassatge – plat de dutxa- i vestidor. Des de totes les habitacions hi ha conducció directe a la sala de màquines (safareig). 1 habitació individual.

Al segon nivell:

Altell – Sala de jocs amb sortida a una terrassa-solàrium de 45m2

 

Altres: calefacció de gas, bomba de calor, i aire condicionat separat a totes les cambres. Parquet a les habitacions, càmeres de videovigilància, garatge per 4 cotxes. Tancaments d’alumini, doble vidre. Sistema d’aspiració centralitzat. Acabats de qualitat.

Piscina climatitzada amb cascada d’hidromassatge i jacuzzi al mateix jardí.